Skapa dina egna möjligheter

Musik är inte bara musik, det är snarare ett femte element som är minst lika viktigt som vatten och eld. Och den som brinner för sin musik vet hur mycket det ger tillbaka, det är en passion som belönar den som lägger sin tid och energi på att skapa fin musik. Däremot är det inte särskilt lätt att hitta möjligheter till att spela live inför publik. Tricket är att skapa dina egna möjligheter så gott det går! Det är kanske lättare sagt än gjort men det finns några saker du kan göra för att nå en publik utan att behöva boka en klubb eller åka ut på turné. Har du tagit en bra titt på din egen trädgård? Du har kanske den bästa platsen hemma. Se till att grannarna samtycker först så klart…

Visa samma passion för ditt hem som du gör för din musikGreenwelle

Om du vill skapa en atmosfär som är både inbjudande för andra och mysig för dig själv är det smart att börja med trädgården. En arborist är en sorts trädgårdsarkitekt som kan se till att du får en trädgård som ser perfekt ut, året om. I Skåne kan du hitta Greenwelle, ett företag som har erfarenhet av alla olika typer av trädgårdar och grönområden. Du kan läsa mer här www.arboristskåne.se/tradgardsarkitekt. Ta kontakt om du vill ha mer information eller höra dig för om vad som passar din trädgård bäst.

Skapa en oas i vardagen

Du kan skapa det perfekta utomhusområdet lättare än du tror, det gäller bara att du anlitar rätt firma för att hjälpa dig med vad du än behöver:

  • Trädfällning eller trädbeskärning är ett bra sätt att skapa mer utrymme och dessutom göra att området ser lite snyggare ut.
  • Blommor kan planteras för dekoration runt huset eller runt stigar till exempel.
  • Buskar och liknande fungerar perfekt som skydd för insyn och ger dessutom ett välvårdat intryck utan mycket jobb.
  • Om du har lite mer utrymma kan du välja fontän i en stil som passar dig vare sig det är en klassisk design eller något mer modernt.