Satsa lite mer och vinn mycket mer

Tänk dig ett nystartat band. De har spelat några månader tillsammans och känner att de har något nytt att komma med. Medlemmarna trivs bra ihop och föder varandras kreativitet. De har bra förutsättningar helt enkelt. De har dock lite pengar. Det positiva är att de har blivit uppbokade till flera ställen under sommaren och kan ge sig ut på en turné. Till detta behöver de en turnébuss. De vill inte lägga alla sina besparingar på bussen, för de vill ha marginal till fest och rock’n’rollivet – varför annars ge sig ut på turné? Så de hittar en gammal folkabuss som rullar, men inte mycket mer. I en perfekt värld gav de sig ut på turnén, och blev snart kändisar. Men i denna historia brakade motorn på bussen ihop efter 3 km, och de fick gå hem med instrumenten på ryggen.
Bästa bilservice i Malmö hade kunnat berätta denna historia på ett annat sätt.

En annorlunda utgång av historien

I vår version gick det mycket bättre. Bandet köpte den gamla folkabussen för halva sin budget. Men sedan tog de bussen till oss på BIL & Marin Elektriska i Malmö så vi kunde serva den, byta ut lite delar och sedan göra den körbar i många mil till. De lade hälften av sin kvarvarande hälft och hade 25 % kvar till party och rock’n’rollivet. Kanske lite mindre av det där i början dock – men ganska snart skulle de börjat få in pengar från sin turné och varit på plus. Så ser vår version av historien ut. I den andra versionen kom de inte ens fram till första spelningen och hade bara uppnått att bli av med alla sina besparingar.

Vad vi kan hjälpa till med

Vi kan så mycket mer än att bara serva bilen eller bussen. Du behöver vårda din bil för att den ska hålla. En professionellt genomförd bilservice säkerställer att bilen håller och tar dig dit du vill. Vi kan dessutom installera ett AC system i ditt fordon, eller ge AC service, så att även bandmedlemmarna är i god kondition när spelningen ska börja.

Så tänk på detta:

  • Satsa på ett fordon som håller.
  • Serva och vårda fordonet regelbundet.
  • Komplettera gärna med moderna värme- och AC system så att de blir behagliga att färdas i.
  • Rock on!