Magasinera musiken

Alla som älskar musik vet att har man väl börjat köpa på sig fina instrument, så växer hela tiden listan med andra instrument, som det också hade varit roligt att ha. Till slut kanske man känner att hemmet börjar se ut som en musikaffär med gitarrer, pukor, tvärflöjter och i värsta (bästa) fall kanske till och med en flygel, som står och glänser i något hörn. Då är det dags att börja ta tag i situationen. Särskilt de som delar bostad tillsammans med någon, som inte delar passionen för musik och som inte visar någon som helst förståelse för samlingsmanin, som gripit tag i den musikfrälste.

En lösning på problemet, som inte innebär att man måste börja sälja av sina skatter, eller att den människa man älskar mest i världen tar sitt pick och pack och flyttar ut, är att använda sig av magasinering. Cormac AB hyr ut förråd för alla sorters grejer i Malmö och kan garanterat ta hand om dina högt värderade musikinstrument också. Hos Cormac finns rätt miljö för alla sorters grejer, även de ömtåliga och stora.

Ömtåliga strängarMagasinering i Malmö

Det gäller att sköta om sina musikinstrument rätt. Och då pratar man naturligtvis inte bara om att stämma dem med jämna mellanrum, göra rent och packa in dem korrekt när det är dags att förflytta dem, utan också att förvara dem rätt. Vissa saker behöver frisk luft och dagsljus – då krävs det att man ordnar en plats för dem att ligga där det finns ett fönster, eller i alla fall god ventilation.

Andra prylar kanske kräver totalt mörker. Särskilt äldre saker brukar kunna skadas rejält av för mycket solljus, och det önskar sig naturligtvis ingen. Här behövs ett utrymme som är mörkt de flesta av dygnets timmar, och ett fönster är alltså överflödigt. Cormac kan hyra ut förråd och hjälpa till med alla sorters utrymme.

Skrymmande musikmaskiner

Vissa instrument tar mer plats än andra. Och även om man såklart helst har alla framme, så att man närsomhelst kan spela en trudelutt och beundra deras vackra utseende, så är det kanske inte alltid praktiskt möjligt att ha allt stående i vardagsrummet. Exempel på instrument som tar mycket plats är bland annat:

  • Trumset
  • Piano och flygel
  • Stora blåsinstrument som tubor
  • Harpa
  • Cello

Har man flera av dessa hemma så är det kanske förståeligt att sambon reagerar på platsbristen, som utan tvekan kommer att uppstå. En sådan här stor samling gör sig bättre i ett av Cormacs magasin.