Därför ska du boka trollkarl till ert evengemang

Du som planerar ett evenemang. Gör inte som alla andra, skapa något annorlunda som gästerna kommer att komma ihåg – Boka en professionell trollkarl!

Boka trollkarl till ditt event

Flexibel underhållning

De flesta underhållarna för events, så som DJ och musikband, är väldigt fast vid sina bås. En trollkarl kan röra sig runt i salen och interagera med gästerna.

Gästerna får vara med

Strolling magiker är ett utmärkt val för bröllop, mässor, nätverkande och andra speciella evenemang där du vill att dina gäster ska mingla och interagera med varandra. Till skillnad från andra former av underhållning behöver dina gäster inte vara passiva åskådare. När du anlitar en trollkarl kan dina gäster bli en del av showen. Man kan få gästerna att vara med som en grupp, vilket kan för dem mer samman och ha kul tillsammans.

En oförglömlig upplevelse

Kommer dina gäster att komma ihåg musiken de hörde vid ett evenemang? Oftast inte. Men när du hyr in en bra trollkarl får dina gäster en unik underhållningsupplevelse. De kommer att prata om evenemanget i veckor eller till och med månader framöver.

Universal Appeal

Människor fascineras av det omöjliga. Bra magiska tricks får folk att häpna, skratta, undra, bli förvirrade, ja många känslor kan spela in. Magi är något vi människor fascineras av eftersom vi får inte svaret på hur det är möjligt.

Som ni ser är trollkarl verkligen en stämningshöjare, något som också är bra för er och eran organisations ansikte utåt, gästerna lär prata ut om det där speciella evengemanget. Bra för er image och rykte.

En av Sveriges absolut bästa magiker heter Caroline Ravn och några av hennes utmärkelser är:

  • SM-silver i salongsmagi 2015
  • SM-silver i salongsmagi 2016
  • NM-silver i salongsmagi 2016
  • Årets Hallå-inspiratör 2015

Läs mer om Caroline Ravn, ni kan kontakta henne direkt via sajten samt hitta massor med information.